pamokų, kurias išmokau, kai kalbama apie dienoraščio rašymą. Gerus tinklaraštininkus nuo blogųjų skiria jų balsas. Kas verčia skaityti vieną tinklaraštį, o ne kitą? Žinoma, turi įtakos daug veiksnių, tokių kaip atnaujinimų dažnumas, informacijos kokybė, kompetencijos lygis ir tt. Bet man vienas tinklaraštininkas išsiskiria iš visų kitų žmonių, yra jo sugebėjimai. į tai, ką jis rašo, įterpti jo asmenybę. Aš vis dar nesu SEO ekspertas ir neapsimetinėju. Nepaisant to, žmonėms vis dar patinka tai, ką turiu pasakyti, nes sakau tai kitaip nei bet kas kitas, o tas unikalumas, kurį pateikiau prie stalo, yra tai, kas mane apibrėžia ir daro mane įdomiu.
Dabar, kai esu III etape (pelnas!!!), maniau, kad pasidalinsiu Darbo funkcijos el. Pašto duomenų bazė kitais tinklaraščio šansais ir pabaigomis, kuriuos pastebėjau peržvelgęs senus įrašus. Pasikartojantys tinklaraščių bruožai 1. Naudoti aštrius pavadinimus, kurie paprastai tinka filmams, muzikai ar popkultūrai Anksčiau man rūpėjo, bet viskas nepasikeitė Kartais svetainės neatrodo taip, kaip turėtų...Jos tai daro...Taip skauda Rinkodaros šerpa teigia, kad SEM klientų nesidaugina kaip šlapių Gremlinų Londono (ir Worthingo) skambutis Amerikietis Londone Nugirdo (SES) Niujorke Žodžiu Yo Mutha Išmokta pamoka: įdomus ir akį traukiantis pavadinimas yra geras būdas atkreipti dėmesį į savo įrašus.
Kadangi esu didžiulis durnas, man patinka dirbti su tam tikromis popkultūros nuorodomis – tai geras būdas atpažinti kolegas vėplas, kurie žygiuoja to paties būgno ritmu kaip ir aš) 2. Apsimetinėja piktnaudžiavimą Rando rankomis „...maniau, kad paimsiu savo viršininko „Skelbti tinklaraščius, kol manęs nėra, arba būsi atleistas!“ rimtai grasina ir bando ką nors pateikti prie tinklaraščio stalo“. „Randas prirakino mane grandinėmis prie mano stalo ir liepė apibendrinti kitą Matto Cuttso išleistų vaizdo įrašų rinkinį.
Manau, kad tai viena iš svarbiausių
-