Personalizimi me qendër konsumatorin

Telegram data gives you good opportunity to promote you business with tg users. Latest marketing technique to telegram marketing.
Post Reply
olive

Personalizimi me qendër konsumatorin

Post by olive »

Tendencat e mësipërme tashmë e bëjnë blerjen online më të personalizuar. Megjithatë, grupet e mëdha të të dhënave në majë të gishtave tanë e çojnë këtë më tej, ku markat e tregtisë elektronike nxjerrin dhe përdorin një numër pikash të dhënash për të informuar mënyrën se si shfaqen dyqanet dhe produktet e tyre.

Që mund të lidhet me:

Sjellja e blerjes dhe historitë e shfletimit.
Informacion demografik për vendndodhjen, moshën ose pasurinë e blerësit.
Kërkon të kontrolloni, të rimbushni Të dhënat e numrave të telefonit SMS për Telemarketing sitelerini një abonim ose të regjistroheni për një marrëveshje ose ofertë.
Fushatat e personalizuara të postës elektronike, faqet e internetit dhe arkat që paraqesin emrin e klientit, duke iu referuar preferencave ose porosive të mëparshme që personi ka bërë dhe përdorimi i njoftimeve shtytëse mund të veprojë si një strategji për shitje ose thjesht të përmirësojë besimin dhe besnikërinë e klientit.

Çmimi dinamik i produkteve dhe shërbimeve në tregtinë elektronike
Ndërsa ky trend tjetër është pak i diskutueshëm, është gjithashtu diçka që duhet të përfshijmë pasi çmimi dinamik është vënë nën shqyrtim, veçanërisht kur përdoret nga linjat ajrore, operatorët e udhëtimit dhe bizneset e ndarjes së udhëtimeve, të cilat ndryshojnë çmimin për të njëjtin shërbim ose produkt të bazuar. mbi disponueshmërinë, pikat e çmimeve të konkurrentit dhe kërkesën.

Arsyeja është se disa e shohin këtë taktikë si shfrytëzuese, ku një markë mund të rrisë çmimin në një udhëtim ose fluturim nëse është kërkuar për shumë herë ose nëse një klient specifik ka parë tashmë çmimin ose disponueshmërinë.

Image

Sidoqoftë, kompanitë e tregtisë elektronike po kundërshtojnë gjithashtu çmimet dinamike ose përdorin një qasje alternative duke prezantuar opsione më fleksibël pagese.

Vizitoni çdo platformë të madhe të tregtisë elektronike dhe ka shumë të ngjarë të keni mundësinë të paguani me Google ose Apple Wallet, PayPal, Klarna, ClearPay, Affirm ose Sezzle. Përsëri, ka shqetësime rreth opsioneve blej-tani-paguaj-më vonë duke e bërë borxhin më të aksesueshëm dhe duke synuar konsumatorët më vulnerabël – por është gjithashtu diçka që kërkohet shumë.
Post Reply