apgavau šį, bet gerai apgalvoti zstrategiją yra taip svarbu, kad negalėjau to nepastebėti. Aiškus vaizdas į aplinką ir nuorodų rinkodaros strategijos pritaikymas šiai situacijai yra raktas į sėkmę. Didelė klaida, kurią matau daroma gana dažnai, yra žmonės, kurie pradeda kurti nuorodas neturėdami plano arba tiesiog turėdami labai nerealių tikslų. Nuorodų kūrimas be plano yra tarsi važiavimas dviračiu užrištomis akimis surištomis rankomis už nugaros; tikriausiai išgyvensite kelias pirmąsias pėdas, bet nežinote, kur einate, ir tikriausiai galiausiai atsidursite ant veido.
Be to, kai planuojate per kelis mėnesius savo paly Whatsapp numerių sąrašas ginti naują svetainę iškelti į tris aukščiausius reitingus pagal labai konkurencingus raktinius žodžius, dėl rezultatų trūkumo greičiausiai greitai prarasite tikėjimą ir motyvaciją. Nors Z paprastai yra sąrašo pabaiga, tai tikrai nėra nuorodų kūrimo kampanijos pabaiga. Nuorodų kūrimas yra (paieškos sistemoms optimizuotos) rinkodaros forma, o rinkodara niekada nėra „atliekama“. Dabar, kai išvardijau 26 skirtingas taktikas, kurias dauguma jūsų galėtų naudoti savo svetainėje, pažiūrėkime, ar galima komentaruose sukurti kitą sąrašą nuo A iki Z.
Esu tikras, kad visi Mozzeriai gali sugalvoti dar 26 nuorodų kūrimo taktiką Mane skraido kaltinimai tapatybės vagyste, kibernetiniu skvotu, nesąžininga konkurencija ir teisinių etikos taisyklių pažeidimais. To galite tikėtis, kai užregistruosite domeną su politiko pavarde. Bet nenusimink. Yra vilties, o įstatymas tikrai yra mūsų pusėje. Dauguma SEO žmonių prisimena ankstyvąsias kibernetinio skvotavimo dienas, kai žmonės registruodavo žinomų prekių ženklų domenų vardus, o įmonės supykdavo ir paduotų ieškinį. Tai kuriam laikui nutilo. Šis klausimas atgyja dviem būdais, turinčiais teisinių pasekmių.
Ztrategy Taip, aš žinau, aš šiek tiek
-