Koliko samo 4 riječi mogu biti (NE)privlačne?

Telegram data gives you good opportunity to promote you business with tg users. Latest marketing technique to telegram marketing.
Post Reply
ahbappy250

Koliko samo 4 riječi mogu biti (NE)privlačne?

Post by ahbappy250 »

Savjeti? U redu, to je dio pojma za pretraživanje. Pisanje? To nije bio dio toga, ali Google traži značenje. Sjajno, SEO 2.0 samo naprijed.

Najčešća kombinacija riječi
savjeti za pisanje (16)
kako napisati (4)
X lakih trikova za (2)
Strani autori najčešće se klade na podaci o broju whatsappa konvencionalnost prve 4 riječi u naslovu. Je li to sramota? Za mene osobno, definitivno da. Kako mogu očekivati ​​da će me autor u svom članku poučiti savjetima za naslove, kad on sam mami svoj sadržaj "slabijim" naslovom?

Pauk

Najzanimljivije kombinacije riječi
Ovih 5 pametnih naslova
Insajderski savjeti o tome kako
10 Knock-Their-Socks
Tajna pisanja
Vrijedni savjeti za pomoć
Koje biste riječi trebali
Oni su jedinstveni i trude se biti drugačiji. To je u redu. Uostalom, u inozemstvu i nije takva bijeda. Osobno, vrlo dobar smatram i početak naslova 10 Knock-Their-Socks . Također koristi element razigrane rime + tu je i broj. Što nas dovodi do...

Image

Hemingway jaše na reklami
Ovako treba razmišljati, a posebno pisati copywriter .

Oh, brojke, 54% naslova ih sadrži
12% naslova koristi broj 10
naslov 5 savjeta za pisanje i njegova varijanta 6 savjeta za pisanje uvijek su se pojavljivali u tri dijela
javljali su se i brojevi 55, 17, 30, 29, 18, 11 ili čak 101, ali u vrlo maloj mjeri, šteta
Brojke su vrući trend u naslovima. Shvaćam i rado ću ih i sam koristiti. Ipak, ni u čemu ne treba pretjerivati.
Post Reply