Ua luhi ʻoe. Ua pau ʻoe i ke ahi. He nui kāu e hopohopo ai. Hōʻike nui kēia papa inoa i nā mea a pau i kēia mau lā. ʻIke wau i kou ʻeha. Akā ʻo kahi wahi e hiki ai ke hoʻohaʻahaʻa i kekahi o kou huhū ʻo kāu polokalamu leka uila.
Inā ʻoe e heluhelu nei i kēia ʻāpana, a laila pono ʻoe i kahi hoʻoikaika e hoʻomaka i ka ulu ʻana i kāu polokalamu kūʻai leka uila. Ua lohe au i kēlā me kēia kumu i loko o ka puke e pili ana i ke kumu e nānā ʻole ai kekahi i ke kālepa leka uila. Ma ʻaneʻi, ua hōʻuluʻulu au i ʻelima o nā kumu maʻamau aʻu i lohe ai e hōʻike iā ʻoe i ke kumu o ko lākou poʻo hewa. ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ʻo ka ulu ʻana a me ka mālama ʻana i kāu papa inoa leka uila he ala ʻoiaʻiʻo ia e ʻike ai i kāu ʻoihana ʻoihana, ʻoiai e loaʻa iā ʻoe ka ROI nui ma kāu leka uila no ka nui o kāu ʻoihana.
1. ʻAʻole lawa kaʻu papa inoa
ʻAʻohe miliona o ka poʻe kākau inoa.
ʻO kā mākou papa inoa he mau Papa helu kelepona hele pololei hoaaloha, ʻohana, a me nā mea kuhikuhi.
Pono mākou e hoʻonui i kā mākou papa inoa a laila e kamaʻilio me lākou ma hope.
Pili ka nui o ka papa inoa. ʻOiai me nā miliona o nā mea kākau inoa, loaʻa paha iā ʻoe kahi papa inoa piha o ka poʻe heluhelu ʻole i kāu leka uila. He haʻahaʻa ka maikaʻi o nā mea kūʻai aku inā ʻaʻole lākou e komo pū me kāu hōʻailona. ʻAʻole paha lākou i wehe i kahi leka uila i hoʻokahi makahiki, ʻo ia hoʻi ʻaʻole lākou i kākau inoa ʻia. Inā he 10,000 wale nō ka poʻe kau inoa o kāu brand, akā ua hoʻohui ʻia lākou a pau ma o ka hoʻopaʻa inoa manawaleʻa, e loaʻa paha iā ʻoe kahi ton o ROI ma ka papa inoa. Eia kekahi laʻana, eia kekahi mau helu e hōʻike i ka hoʻihoʻi āu e ʻike ai mai ka hoʻouna ʻana i ʻelima mau leka uila i kēlā me kēia mahina i kahi papa inoa o 10,000 mau mea inoa. ʻO kēia nā helu āu e manaʻo ai mai kahi papa inoa leka uila hou:
50,000 hoʻouna
Me ka 40 pākēneka hāmama, ʻo ia ka 10,000 wehe
Me ka 15 pākēneka kaomi-a- wehe, ʻo ia ka 1,500 kaomi
A he 3 pakeneka ka nui o ka hoʻololi ʻana o ka pūnaewele ma ke ʻano he 45 kauoha
Ma kēlā helu, loaʻa iā ʻoe nā kauoha 45 mai ʻelima mau leka uila. ʻAʻole hoʻoikaika nui no kahi ROI maikaʻi. E noʻonoʻo ʻoe e hoʻouna aku kekahi o kāu poʻe mea inoa 10,000 i ka leka uila i kahi hoaaloha e kaena ai i kāu hōʻailona ma muli o kāu huahana maikaʻi loa a i ʻole he polokalamu kuhikuhi maikaʻi kāu. A laila, hiki i kēlā hoa ke hoʻouna aku i kahi hoaaloha. Inā hiki iā ʻoe ke hoʻokele hou aku i kāu pūnaewele, e ʻike ʻoe i ka piʻi mau ʻana o nā helu i luna. ʻAʻole koke, e loaʻa iā ʻoe he 50,000 mau mea kākau e hana nei i nā haneli haneli i kēlā me kēia mahina. ʻAʻole hiki ke hana inā ʻaʻole ʻoe i leka uila i ka papa inoa i ka manawa mua.
ʻOiai ma nā papa inoa liʻiliʻi liʻiliʻi, hiki ke aʻo nui e pili ana i kāu poʻe kau inoa a me nā mea a lākou e pane ai i hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono maikaʻi i kāu hoʻolālā no ka wā ma hope. Inā he 1,000 kāu poʻe kākau inoa akā ke kali nei ʻoe a loaʻa iā ʻoe he 10,000 e hoʻomaka ai e leka uila iā lākou, a laila poina paha kāu poʻe inoa mua 1,000 i kāu hōʻailona ma ka manawa āu e hoʻouna ai iā lākou i leka uila. Pono ke kamaʻilio maʻamau e aʻo e pili ana i kāu poʻe e ʻike ai i nā ʻano leka uila a lākou e ʻike ai i ka hoihoi a laila e hoʻonui i kēlā mau makemake.
2. Nui nā leka uila e hoʻonāukiuki i kaʻu mau mea kūʻai
ʻAʻole wau makemake e hoʻonāukiuki a nalowale nā mea kūʻai.
ʻAʻole lākou mālama i kaʻu mea e ʻōlelo ai.
He maikaʻi ʻole ka hoʻopaʻa inoa ʻana.
Hoʻopaʻa inoa ʻia kāu mea kūʻai aku me ʻoe no ke kumu. Ke manaʻo nei ua loaʻa iā ʻoe kāu papa inoa ma nā ala kūpono, ua ʻae ʻoluʻolu ka poʻe kākau inoa i ke kālepa leka uila. ʻOiai inā he uku hoʻemi wale nō, hilinaʻi lākou iā ʻoe e ʻae iā ʻoe e leka uila iā lākou. Hāʻawi kēlā iā ʻoe i ka leeway nui! E ho'āʻo i nā ʻano hana like ʻole, e hoʻohana i nā laina kumuhana waho-ka-pā, a e noʻonoʻo e ʻike i nā mea e pili ana. A inā ʻaʻole lākou i kākau inoa, ʻaʻole ia he mea ʻino. E noʻonoʻo e like me ka hoʻomaʻemaʻe papa inoa organik. ʻAʻole loa e kūʻai mai kekahi iā ʻoe, no laila e hoʻokuʻu iā lākou. E hoʻopaʻa i kāu poʻe lehulehu e hoʻopili piha nei me kāu brand.
3. ʻAʻole wau i ʻike i ka mea e ʻōlelo ai
He aha kaʻu e ʻōlelo ai?
ʻAʻohe oʻu manawa e noʻonoʻo ai .
ʻAʻole wau he mea kākau. ʻAʻole wau hoihoi.
E hoʻokuʻu aku au iā ʻoe i kahi mea huna: ʻAʻole pili ka leka uila i nā kope kupaianaha. I kekahi manawa, ʻo kahi hiʻohiʻona ikaika a i ʻole ka hoʻowalewale kūpono, e like me ka hoʻolaha ʻana, e hana i nā hopena āpau āu e pono ai. Ke hoʻonui nei ʻoe i kāu polokalamu leka uila, ʻoi aku ka maikaʻi o ke kamaʻilio liʻiliʻi ma mua o ka ʻole. No laila, mai noʻonoʻo nui; e hele mai me ka lima o nā manaʻo a hoʻomaka e hoʻolālā i kahi kalena. ʻO kekahi mau koho he hoʻolaha a kūʻai aku paha, e hōʻike ana i kahi huahana kūikawā, a i ʻole e hoʻomaikaʻi wale i kāu mea kūʻai aku. E like me nā leka uila āpau, ʻo ka mea nui ka hoʻouna ʻana i kekahi mau leka a ʻike i ke ʻano o ka pane ʻana o kāu poʻe kākau inoa. He aha nā leka uila i loaʻa ka helu wehe kiʻekiʻe loa? He aha nā leka uila e hoʻololi i nā kauoha nui loa? E hoʻohana i kēia mau haʻawina e kūkulu i kāu kalena e like me ia.
5 mau kumu no ka haʻalele ʻana i ka leka uila - Debunked!
-