He ʻoihana loea loea ʻo Biocair , e hāʻawi ana i nā hoʻoponopono hoʻokele waiwai hoʻolako GDP-compliant no ka lāʻau lapaʻau, biotechnology, a me nā ʻoihana ʻepekema ola. Me nā mea kūʻai aku he 13,000 ma ka honua holoʻokoʻa ma 180+ mau ʻāina, ʻo Biocair ka poʻe loea i ka hoʻouna ʻana i ka wela.
ʻO ka pilikia
Ua hoʻonui ʻo Biocair i kā lākou pūnaewele i hoʻopaʻa ʻia. ʻAʻole ia i hōʻike hou i kā lākou hōʻailona honua e ulu nei, a hāʻawi i kahi ʻike mea hoʻohana maikaʻi ʻole, ke keʻakeʻa nei i ko lākou hiki ke hoʻopili i kā lākou mea hoʻolohe a hana i nā alakaʻi.
" ʻO nā pilikia koʻikoʻi a Biocair i alo ai, ʻo ia ka paena mua ʻaʻole hiki ke hoʻonui a pane ʻole. Eia kekahi, mai kahi hiʻohiʻona branding a me nā kiʻi kiʻi, ʻaʻole ia i hōʻike maoli i ka poʻe ma hope o Biocair, ma hope o nā hana, a ʻaʻole ia i hōʻike i ko mākou ʻike a mākaukau .
ʻO George Gibbons, Luna Hoʻokele Kūʻai, Biocair
ʻO ka nele o nā kelepona a me ka hoʻokele nui ʻana i hilinaʻi e kūʻai i ka papa helu kelepona ʻia ka poʻe malihini kipa ma ka huli ʻana ma ka pūnaewele, ʻaʻole i hilinaʻi pinepine ʻia. Ua paʻakikī kēia i nā mea kūʻai aku a me nā mea kūʻai aku i ka ʻike a lākou e ʻimi nei. Ua loaʻa i ka ʻaoʻao home ka pilina liʻiliʻi, ʻoiai ʻo ka ʻaoʻao wahi i hoʻohana ʻia e ka poʻe manaʻo e ʻimi i nā helu o kā lākou keʻena kūloko he paʻakikī ke loaʻa. Ua hūnā ʻia ka hapa nui o kā lākou manaʻo alakaʻi i loko o ka pūnaewele.
Pūnaewele kahiko Biocair (1)Kiʻi: pūnaewele kahiko
Eia hou, he mea maʻalahi ka CMS o Biocair a ʻaʻole hiki ke hoʻopili maʻalahi ʻia i kā lākou CRM (Salesforce), a i ʻole nā polokalamu automation marketing. ʻO ka hopena, ua kaupalena nā hui kūʻai aku i nā ʻikepili e pili ana i ka poʻe kipa pūnaewele a ʻaʻole hiki iā lākou ke hoʻohana i nā kahe hana automated e kākoʻo i ka hana koi.
I ka hoʻokokoke ʻana o Biocair i Blend, ke ʻimi nei lākou i hoa hui ʻo HubSpot lanakila me ka hoʻolālā pūnaewele a me ka loea hoʻomohala ma HubSpot CMS . Eia kekahi, ke ʻimi nei lākou i kahi ʻoihana inbound B2B loea i hoʻomaopopo i kā lākou mau pilikia a hiki ke lilo i ʻāpana lōʻihi o kā lākou hui kūʻai.
Nā pahuhopu nui
No ka hōʻano hou ʻana i ka noho pūnaewele o Biocair ma ka hana ʻana i kahi pūnaewele hou i hōʻike maikaʻi i kā lākou hōʻailona e hōʻike i ka hui ma ke ʻano he ʻoihana loiloi honua hou, hilinaʻi, hilinaʻi.
No ka hoʻoponopono hou ʻana i ka pūnaewele e hāʻawi i kahi ʻike mea hoʻohana ʻoi aku ka maikaʻi no ka poʻe kipa, e hoʻopuka i nā alakaʻi kūpono, a kākoʻo maikaʻi i kā lākou kumu kūʻai aku.
No ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hana o ka pūnaewele a kūkulu i kahi pūnaewele hiki ke hoʻonui i ka wā e hoʻonui ai ʻo Biocair i nā wahi hou.
Ke kūkulu nei i kahi pūnaewele me ka scalability a me ka hoʻohana ʻana i ka noʻonoʻo
" Mai ka lā hoʻokahi, ua maopopo ua maopopo ʻo Blend i kā mākou mau pilikia, loaʻa ka ʻike i loko o ka hale, ka ikehu, a me ka hoʻoikaika e hana pū me mākou e kūkulu i ka pūnaewele hou a hoʻokō i kahi polokalamu automation marketing hou. "
ʻO George Gibbons, Luna Hoʻokele Kūʻai, Biocair
Ke hoʻokumu nei i kahi hōʻailona honua
Ua loaʻa iā Biocair kahi hōʻailona ikaika, akā pono ia e hoʻopili maikaʻi me nā manaʻo o ka mea kūʻai aku. ʻO ka hoʻolālā kala hou a me ka momoku hōʻailona he māmā, ʻoi aku ka hāmama o ka manaʻo i ka wā e hoʻopaʻa ana i kahi paʻi hui, e hāpai i ka hilinaʻi a me ka ʻike. Hoʻohui nā kiʻi kiʻi wiwo ʻole a me nā wikiō i nā mea ʻike maka i ka pūnaewele, e hōʻike ana i ka poʻe o Biocair a me ko lākou akamai.
Hoʻomaikaʻi i ka ʻike mea hoʻohana
Ua hoʻolālā ʻia ka palapala ʻāina a me ka hoʻokele e kōkua i ka poʻe malihini e ʻimi i ka ʻike e pono ai lākou me ka wikiwiki a me ka maʻalahi. Ua hoʻohui ʻia kahi ʻāpana 'ʻike' hou i ka hoʻokele no ka hoʻokele ʻana i nā kaʻa hou aku i kā lākou kumu waiwai a me nā noiʻi hihia, e hōʻike i ko lākou waiwai o ka ʻike a me ke akamai. Hoʻokumu ʻia me HubDB, maʻalahi ka hub punawai hou no Biocair e mālama a hoʻonui.
Hoʻonui ʻia nā alakaʻi kūpono e 152% ma hope o ka hoʻokuʻu ʻia ʻana o ka pūnaewele inbound-ready
-